Logare

Resetare parola


InregistrareCoolTech

Avem grijă de sănătatea și de frumusețea ta.

CoolTech

REDUCEREA GRĂSIMII LOCALIZATE

CoolTech(r) este un tratament bazat o tehnologie performantă de criogenie, care te ajută să elimini definitiv grăsimea în exces. Procedura de criolipoliză CoolTech(r) este non-invazivă, nedureroasă și îți reduce eficient țesutul adipos localizat, prin intermediul unui sistem de răcire controlat, încorporat într-un dispozitiv cu vacuum, cu ajutorul căruia grăsimea este separată și izolată, iar restul țesutului și fibrele de colagen sunt protejate.

Cum acționează?

Corpul uman are un număr finit de celule adipoase. Un adipocit conține apă, glicerol și până la 5 tipuri de acizi grași. CoolTech(r) este singura tehnologie capabilă să distrugă patru dintre cei cinci acizi grași, cel de-al cincilea putând fi eliminat definitiv doar la o temperatură de - 43 de grade Celsius.

Aplicatorul atrage în mâner țesutul gras, printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulația sangvină și facilitează crioterapia. După acest tratament se instalează procesul natural de eliminare a grăsimilor prin intermediul sistemului limfatic.

CoolTech(r) este singurul device existent care răcește până la - 8 grade Celsius, în mai puțin de un minut, reducând durerea simțită în timpul tratamentului, spre deosebire de celelalte aparate de criogenie existente pe piață, care ajung doar la - 3 grade în 10 minute.

Rezultate

În medie, stratul de grăsime îți va fi redus circumferențial cu aproximativ 5.3 cm ± 1.3 cm. Rezultatele pe care le obții sunt vizibile la 3 săptămâni de la prima ședință.

Aplicatori

Două aplicatoare tratează zonele într-o singură ședință. Fiecare aplicator este independent și are propriul sistem de control și vacuum.

Etape

1. Efectul de vacuum al CoolTech(r) reține doar grăsimea în exces, protejându-ți, în același timp, restul țesutului și fibrele de colagen.

2. Vacuumul îți va scădea circulația sangvină din zona de tratament, ceea ce oferă control asupra zonei țintă.

3. Țesutul adipos intră în contact cu plăcuțele de răcire ale aplicatorului. Acestea generează efectul de răcire până când țesutul ajunge la temperatura programată.

4. Pentru ca tu să obții rezultatele dorite, tratamentul trebuie să dureze cel puțin 60 minute. După tratament, vei elimina grăsimea gradual, printr-un proces metabolic natural.

Criogenia și vacuumul îți distrug definitiv adipocitele, eliminând circa 30 % din grăsime într-o singură ședința.

Zone de tratament

• Abdomen
• Fese
• Genunchi
• Șolduri
• Coapse
• Picioare

Tratament eficient și sigur

Odată distruse, celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, care elimină țesuturile moarte, reciclându-le și transformându-le în aminoacizi, peptide și proteine, fără posibilitatea de regenerare.
Cu acest tip de terapie se pot trata maximum 3 zone corporale, pentru că organismul nostru beneficiază de un număr fix de macrofagi, care fac față cu brio unui număr finit de celule adipoase moarte.

Fit4You
FIT4YOU DECEBAL
Str. Negoiu 23, Bucuresti

VEZI TARIFE
Fit4You
FIT4YOU DECEBAL
Str. Negoiu 23, Bucuresti

VEZI TARIFE
Fit4You
FIT4YOU DECEBAL
Str. Negoiu 23, Bucuresti

VEZI TARIFE

abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu serviciile noastre.
To improve browsing experience, fit4you.ro uses COOKIES! x close ( 10 )