Strawberry

"Strawberry" Laser, brand ul cucea mai rapida crestere pe piata internationala dedicata sectorului de slabire si pierdere in greutate in peste 30 de tari,a ajuns acum in ROMANIA in exclusivitate la FIT4YOU. Imaginati-va cum ar fi sa beneficiati de rezultatele liposuctiei fara a experimenta neplacerile operatiei chirurgicale. Oricat ar parea de uimitor, este perfect adevarat: fara ace, fara durere, fara timp de asteptare, potrivit femeilor cat si barbatilor si tuturor tipurilor de piele, cu rezultate eficiente, imediate si garantate.

Pentru inceput clientii nostrii ne-au adresat cateva intrebari GENERALISTE, astfel am hotarat sa le facem publice:

La ce sa va asteptati de la tratamentul dumneavoastra Strawberry?
Dupa o consultatie initiala si completarea formularelor necesare, veti fi cantarit, masurat si va va fi fotografiata zona pe care urmeaza sa o tratati ( fara fata ). Aceste detalii vor fi inregistrate astfel incat sa va puteti vedea rezultatele dvs.
Apoi veti fi asezati confortabil pe masa de terapie, iar padele cu laser vor fi montate pe suprafata care trebuie tratata si prinse intr-o curea Velcro. O data ce paletele sunt montate, terapeutul va plasa cele doua clustere aproape de zona si tratamentul fara durere va incepe. Veti simti o foarte usoara caldura si veti experimenta o stare de relaxare. Inainte si dupa efectuarea tratamentului, specialistul va va masura, pentru ca mai apoi sa fiti informat cati centimetri ati pierdut. Studiile FDA au aratat o rata de succes de 95%.

De cate tratamente este nevoie?
Va recomandam un pachet de 8 tratamente constand in 2 sedinte pe saptamana timp de 4 saptamani.

Pot efectua mai mult de un set de tratamente?
Da, dar este esential sa existe o pauza de doua saptamani intre seturi.

Pot sa tratez mai mult de o zona in aceeasi sedinta?
Da, doar daca sunteti pregatit pentru a face mai multe exercitii fizice/cardio.

Imi voi pastra noua circumferinta a zonei dupa tratament?
Da, daca va veti mentine o dieta sanatoasa si rutina exercitiilor fizice.

Ce se intampla, de fapt, cu grasimea?
Celulele adipoase raman intacte, dar datorita reactiei laserului asupra celulei se va goli continutul acestora. Continutul consta in apa, glicerol si acizi grasi liberi. In urma unui tratament, glicerolul este absorbit rapid de catre organism. Apa transporta acizii grasi liberi prin sistemul limfatic, prin ficat si rinichi pentru ca apoi sa fie eliminate din organism in mod natural.

Este un tratament invaziv?
Nu. Nu veti simti niciun fel de durere.

Va trebui sa ma intorc pentru a-mi pastra rezultatele?
Nu, va puteti pastra rezultatele atat timp cat adoptati un stil de viata sanatos in care sa includeti si exercitiile fizice.

Tratamentul Strawberry Lipolaserpoate fi efectuat pe zone mici sau pe suprafete mai extinse, cum ar fi abdomenul, flancurile acestuia sau coapsele . In scopul de a obtine rezultatele de lunga durata, este important sa se inteleaga ca Strawberry este o parte dintr-un proces de 3 etape care implica exercitii fizice regulate si un plan de alimentatie sanatos.

Pentru informatii suplimentare, va asteptam in sediul nostru din strada Atena, nr. 11, Bucuresti sau telefonic la numarul:0730.333.332

Detaliile Producatorului

"Strawberry" LaserLipo este brand-ulcu cea mai rapida crestere pe piata internationala dedicata sectorului de slabire si pierdere in greutate si fabricat de Laser Lipo Ltd, un producator britanic acreditat pe deplin. In 2007, a introdus tehnologia laser la nivel scazut in Europa si Orientul Mijlociu, in scopul reducerii grasimii. In 2009 a produs primul echipament Strawberry pentru ca in 2011, dupa mai multe luni de incercari si de testare, a inceput productia de propriul sau echipament. In luna iulie, a lansat primul dintre noile unitati Strawberry & Cream, numit Loss Inch Only. In decembrie 2011, acesta si-a asigurat statutul sau ca un producator medical. Avand CE medical asigurat, producatorul a inceput demersurile pentru obtinerea ISO 9001 si ISO 13485 pentru producerea de echipamente medicale pana in iunie 2012. In iulie 2012 a lansat cel mai nou echipament pentru reducerea Vergeturilor pe piata din Marea Britanie si Europa.
In septembrie 2013, FDA – ul american a aprobat Strawberry in Statele Unite ale Americii. A urmat apoi demersurile pentruobtinerea avizului FDA in Tailanda si a solicitat aprobarea de la Health Canada. Evolutia continua in design, tehnologie si cercetare sunt strategii cheie ale planului de afaceri, care mentin pe prima pozitie in domeniu Laser Lipo Ltd. ('Laser Lipo' si 'Strawberry Laser' sunt ambele marci inregistrate ale Laser lipo Ltd).

Strawberry dicteaza tendintele in industria sa din simplul motiv ca aparatura StrawberryLaser utilizeaza o tehnologie dovedita, sustinuta de FDA.

Rezultatele arata o rata de succes de 95%. pierderea medie din studiu arata o reducere a tesutului adipos de 9.39 cm de la prima masuratoare in jurul crestei iliace, dupa un pachet de 8 tratamente a cate 10 minute fiecare. Nici un alt dispozitiv de baza non-invaziva poate oferi acest nivel de reducere a tesutului adipos.
Echipamentul non-invaziv Strawberry va ofera: rezultate imediate si de necontestat cu cea mai scurta durata a sedintei, potrivit atat pacientilor de gen masculin cat si feminin peste 18 ani in conditii de siguranta, pe deplin certificat, ISO 13485 si FDA. Cel mai important de mentionat, pe langa faptul ca este un tratament lipsit de durere, este faptul ca pacientul nu are timp de asteptare pana la obtinerea rezultatului. Acesta este vizibil imediat si lipsit de riscul efectului 'YO-YO'.
Fit4You Dorobanti

Strada Amman, nr 23, Bucuresti
Vezi tarife »

Fit4You Promenada

Calea Floreasca 246B
Vezi tarife »