Slim & Anticelulitic

slim anticelulitic

Stilul de viaţă modern, care include sedentarismul şi alimentaţia nesănătoasă, este principalul vinovatpentru apariţia kilogramelor în plus și a celulitei.Acest program este dedicat persoanelor care iși propun să slăbească într-un mod controlat, care să nuaibă repercusiuni asupra stării de sănătate.Programul îmbină tehnici de drenaj limfatic cu programe personalizate de gimnastică, ședințe dedetoxifiere, diete personalizate, care stau la baza deprinderii unui stil de viață sănătos și echilibrat.

Pachetele Slim & Anticelulitic se personalizeaza in functie de necesitati.

detoxifiere

Înainte de adoptarea unei diete sănătoase,un program de detoxifiere este esențialpentru a scăpa de kilogramele în plus și decelulită. Specialiștii noștri vă vor ajuta săalegeți cele mai potrivite programe dedetoxifiere a organismului: Vacu Styler,Iyashi Dome, Slide Styler, Hammam, Masaj,Hidroterapii, Scrub-uri, Împachetări,Hidrocolonoterapie. Obiectivele acestuipachet sunt: diminuarea retenției de apă,remodelarea corporal și atenuareaaspectului de “coajă de portocală” al pielii.

dieta

Alimentele procesate, pline de aditivi,printre care coloranţi, conservanţi saupotenţiatori de aromă sunt foarte nocivepentru sănătatea dar şi pentru frumuseţeadumneavoastră. Pentru a scăpa dekilogramele în surplus și de celulită,medicul nostru nutriționist va stabili o dietăpersonalizată și vă va îndruma și susține pedrumul către un stil de viață sănătos și uncorp frumos.

exercitii fizice

Nu este uşor să deveniți dintr-o dată activădacă sunteți o persoană sedentară.Miscarea ajută la pierderea în greutate,întărirea sistemului imunitar și tonifiereamusculaturii. Instructorii noștri vă vor ajutaîn alegerea unor programe de fitnessadecvate.Puteți alege dintr-o gamă foarte variată deexerciții precum: pilates, arobic, AquaGym care sunt special concepute pentrunevoile dumneavoastră, fie că vă doriți săpierdeți în greutate sau să vă modelați sauremodelați musculatura.

masaj si impachetari

Luptați împotriva celulitei și scăpați de“coaja de portocală” de pe șolduri,picioare, abdomen și fese.Masajul influențează metabolismul celularși sistemul glandular în scopul scăderii îngreutate.Împachetările cu plante și fructe, precum:iederă, coacaze, busuioc, mango, cât șiuleiurile esențiale îmbunătățesc suplețea șielasticitatea pielii, împreună cu cea ațesuturilor subcutanate, activând în acelașitimp circulația sângelui.

electroterapie

Electroterapia este procedeu terapeuticfolosit și în scopul pierderii rapide îngreutate, pentru tratarea celulitei, aretenției de apă și a pielii lăsate.Slide Syler – aparat de ultimă generațiepentru drenajul mecanic al sistemuluilimfatic, ajută la eliminarea acumulărilor degrăsime, toxine sau apă din ţesuturi. Vacu Styler - Este recomandat instimularea drenajului limfatic, ajută latratarea celulitei și la combatereadepozitelor localizate de grăsime.

Iyashi Dome

Câteva ședințe cu Iyashi Dome vă pot ajutasă scapați de celulită și surplus de greutate(permite eliminarea a peste 600 dekilocalorii). O sesiune Iyashi Dome (30minute) produce o sudație intensă,echivalentă unui efort de 20 km dealergare fără efecte negative precumexces de endorfine, dezvoltarea de acidlactic, risc cardiac, uzură prematură acorpului.