Presodrenaj

Pare mai degraba un costum incomod de astronaut decat un aparat capabil de beneficii pentru sanatate si pentru aspectul nostru fizic. Cu toate acestea, aparatul este unul dintre cele mai indicate in cazul in care vrem sa scapam de kilogramele acumulate inestetic pe abdomen, coapse, picioare si brate. In plus, cu ajutorul acestui aparat, in combinatie cu altele, putem sa ne luam adio de la pielea cu aspect de coaja de portocala. Insa principala functie a aparatului este aceea de accelerare a circulatiei sangvine si de stimulare a drenajului limfatic, prin presarea lantului ganglionar din anumiti centri limfatici.Cum actioneaza?

Efectul de drenaj limfatic poate fi realizat doar la nivelul picioarelor, bratelor sau abdomenului, insa cel mai indicat este ca persoana care apeleaza la aceasta metoda sa imbrace intregul costum. Costumul special este realizat dintr-un material care nu irita pielea. El este format din doi pereti in interiorul carora se formeaza camere pneumatice separate, care se potrivesc pe diferiti centri limfatici ai corpului. Cu ajutorul unui compresor la care este conectat costumul printr-o serie de furtunase, aerul este propulsat in interiorul acestor camere pneumatice. Presoterapia este o procedura nedurerosa, aerul apasand usor pe urmatorii centri limfatici: cei din zona axilara, inghinala si din in spatele genunchiului.

Studii recente au demonstrat ca un drenaj limfatic adecvat asigura un corp frumos si o piele matasoasa. Limfa actioneaza ca un filtru al tesuturilor, distrugand bacteriile si ajutand la eliminarea toxinelor. Un drenaj necorespunzator determina invadarea tesutului subcutanat cu celule grase, ceea ce duce la inmultirea toxinelor, pierderea elasticitatii pielii si la celulita. Acest aparat de presopunctura actioneaza eficient exact impotriva acestor probleme fara sa aiba efecte adverse, dar este contraindicat in cazul femeilor insarcinate, al persoanelor cu probleme circulatorii (flebite, tromboflebite) si daca pacientul sufera de afectiuni dermatologice.

REZULTATE. Pentru ca rezultatele aparatului de presopunctura sa fie maxime, trebuie sa se asocieze cu utilizarea in paralel a unui aparatul de electrostimulare. Astfel, se amplifica efectul anticelulitic, de tonifiere sau remodelare corporala. Primele rezultate apar dupa doua sedinte, insa un tratament complet presupune minimum zece sedinte.
Fit4You Dorobanti

Strada Amman, nr 23, Bucuresti
Vezi tarife »

Fit4You Pitesti

Str Gheorghe Doja nr 60, Pitesti, Arges
Vezi tarife »

Fit4You Promenada

Calea Floreasca 246B
Vezi tarife »