Man in Best Form

TRATAMENTE FACIALE

man in best form

Bărbatul modern este activ și acordă foarte mare atenţie îngrijirii şi aspectului fizic,dar apreciază şi clipele de relaxare.

skin fitness premier spa

SKINFITNESS

50min

Tratamentul facial restructurant, relaxant,de curățare profundă este special creatnevoilor tenului masculin. Conține masajaromatic şi de relaxare, care vor redatenului tonusul şi vitalitatea. Esterecomandat persoanelor active, tenuriloragresate de stres şi de mediul poluant.

age defense premier spa

AGEDEFENSE

50min

Tratamentul revoluţionar acţionează caun adevărat lifting facial și combate primele semne de imbatranire.Curățarea, micro-exfolierea, stimulareasimţurilor cu uleiuri esențiale, masca șiingredientele naturale active vor diminuaridurile și liniile fine, redând tenuluienergia și vitalitatea necesară.

power moisture premier spa

POWER MOIST

50min

Primele semne ale îmbătrânirii şi aspectultern al tenului sunt adesea cauzate delipsa unei hidratări optime. Creat pentru ahrăni tenul uscat şi pentru a preveniridurile, Power Moist este un tratamentcare conferă o hidratare intensă şi dedurată, redând elasticitatea şi strălucireanaturală a pielii.

TRATAMENTECORPORALE

hammam premier spa

HAMMAM

50min

Dacă doriți să aveți parte de o relaxare înstil oriental, bucurați-vă de beneficiilehammam-ului, un ritual special decurățare și purificare, pe care bărbaţii îlpractică de secole pentru a-și revigoracorpul și mintea. Este recomandat pentru combaterea oboselii cronice,reumatismului și afecţiunilor respiratorii.

vichy shower premier spa

VICHY SHOWER

20min

Experiență inedită care combină efectelebinefăcătoare ale apei cu un masajtonifiant şi revigorant sub cele 5 capetede duș suspendate.

tropical shower scrub premier spa

TROPICALSHOWER SCRUB

25min

Tratament exfoliant constând într-unscrub corporal și un masaj energizant.Reduce tensiunea și oboseala musculară,îmbunătățește circulația sângelui,diminuează efectele stresului.

deep tissue premier spa

DEEPTISSUE

50min

Este un masaj care se concentrează perealinierea straturilor profunde alemușchilor și țesutului conjunctiv.Diminuează tensiunile musculare croniceprin întinderi ușoare, presiuni profundesau fricțiuni pe zonele contractate, de-alungul de-a lungul fibrelor musculare,tendoanelor și fasciilor.

hot stone premier palace

HEALINGHOT STONE

50min

Masajul relaxant și în același timp,decontracturant cu pietre calde ajută lastimularea circulației sangvine și latratarea durerilor de spate și a durerilormusculare.

masaj tibet premier spa

TIBET

50min

Masajul revigorant cu săculeți calzi,umpluți cu sare din Marea Moartă șipietricele himalayene, este recomandatpersoanelor care prezintă contracturimusculare, picioare obosite și tulburăriale circulației veno-limfatice.

neck back shoulders premier spa

NECK, BACK &SHOULDERS

25min

Masaj de relaxare cu scopdecontracturant al zonelorspatelui, gâtului și umerilor.

head & neck premier spa

HEAD& NECK

25min

Este un masaj ideal pentrueliminarea stresului și adurerilor de cap și stimuleazăcirculația sanguină la nivelulscalpului.

oriental soap masaj premier spa

ORIENTAL SOAP MASSAGE

30min

Ritual oriental de masaj cuspumă de săpun negru și scrub cu manusa kassapentru o îngrijire eficientă acorpului, cu efecte beneficeasupra întregului corp.

thai masaj premier spa

THAIMASSAGE

80min

Terapia favorizeazaîndepărtarea blocajelor și echilibrarea sistemuluienergetic, crește flexibilitatea corpului prin miscarilespecifice care acționeazăasupra tendoanelor.