Gerovital

gerovital premier spa

Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan este primul brand de produse anti-imbatranire din lume.

De-a lungul a mai bine de patru decenii,Gerovital H3 a ajutat generații de femei să-și pună în valoare frumusețea, fiind astăzi unul dintre cele mai cunoscute branduri decosmetice din lume.Complexul anti-age are efect geriatric asupra pielii, prevenind şi atenuând semnele îmbătrânirii tenurilor mature şi uscate.

Având în componență Acid Hialuronic (asigură tenului matur nivelul optim de nutriţie şi hidratare, restaurând bariera hidrolipidicăde protecţie), Vitamina E (limitează stresul oxidativ, cauzat de acțiunea negativă a radicalilor liberi și protejează acidulhialuronic, fibrele de colagen și elastina proprii pielii), Juvinity (noul ingredient supranumit și „Complexul tinereții” întârzieîmbătrânirea metabolică a nucleului celulelor și revigorează replicarea celulară), produsele Gerovital sunt

„Rezervorul de tinerete indelungata al pielii”.

TRATAMENTE GEROVITAL H3

Pielea îmbătrânită este o consecinţăinevitabilă a trecerii anilor şi face parte din evolutia naturalaaorganismului, însă îmbătrânireaprematură a pielii poate fi consecinţădirectă a unor factori, care pot ficontrolaţi cu uşurinţă.Tratamentul Gerovital H3 pe bază de acidhialuronicregenereazaţesuturile, estompează liniile fine şiprofunde, tenul devenind mai tânăr,mai luminos și mai sănătos.

gerovital h3

ANTIAGING CU GEROVITAL H3 – 75min

Efectele complexe ale gerovitalului H3 se datorează acțiunii sale asupra sistemuluinervos central și la nivel celular stimulând regenerarea țesuturilor, activând circulația șiprocesele metabolice. Tratament individualizat cu scop preventiv sau curativ în funcțiede vârstă și de patologie, este indicat începând cu vârsta de 40 de ani.Indicații: reumatism degenerativ, stări depresive, sindromul de oboseală cronică,dificultăți de concentrare și atenție, afecțiuni circulatorii periferice, diabet zaharat,ateroscleroză, dislipidemie, boala Parkinson.
Beneficii: îmbunătățește aspectul pielii și părului în special în perioada menopauzei,crește capacitățile fizice și intelectuale, readuce bucuria de a trăi.Tratamentul presupune testare prealabilă a sensibilității la medicație, consult medical,investigații de laborator, EKG. Gerovital H3 este administrat sub formă de injecțiiintramusculare, tablete sau ca ser cu aplicație facială după o schemă individualizată.

ASLAVITAL SENSITIVE – 60min

Formula unică cu argilă naturală din Munții Pădurea Craiului și extractul eco certificat din fructele Goji sunt recomandate pentrutratamentele sensibile ale pielii. Argila cuprinde o sumă de proprietăți benefice care o recomandă ca fiind pământul viu și miraculos, cuo putere remarcabilă de absorbție. Extractul din fructele Goji are efecte puternice de energizare a pielii și este renumit pentru efectelesale anti-îmbătrânire, datorită acțiunii antioxidante excelente și creșterii nivelului de hidroxiprolină din derm.Stresul, poluarea, alimentaţia necorespunzătoare, radiaţiile ultraviolete pot sensibiliza tenul nostru, cauzând alergii, acnee, cuperoză,iritaţii.
Aslavital este un tratament special conceput pentru tenul sensibil. Ingredientul de bază al acestui tratament este argila, binecunoscutăpentru efectele sale spectaculoase în regenerarea pielii, detoxifierea epidermei, vindecarea acneei și calmarea iritaţiilor. Colagenul şiingredientele bogate în minerale îmbunătățesc nivelul de hidratare și elasticitate al pielii, protejând împotriva stresului oxidativ.