Electroterapie T-Care

20 min

Sub denumirea de terapia TCare (Transfer Capacitiv – RezistivEnergy) găsim aparatul de fizioterapie de ultimă generație, iardenumirea din domeniul de specialitate este Diatermia decontact. Avantajul diatermiei de contact este tehnologia de vârffolosită pentru stimularea și reactivarea mecanismelor,proceselor biofizice și biochimice de vindecare.

Spre deosebire de alte proceduri de fizioterapie, T-Care inducebiostimularea la nivel celular, având ca efect procesul natural devindecare a organismului. Activează circulația și proceselecelulare de regenerare, antiinflamatorii și de refacere posttraumatică.
Indicația de elecție este efecientă atât întraumatologia sportivă, datorită rapidității instalării efectelor, câtși în patologia periarticulară și articulară reumatismală.

Este eficient în tratarea post-traumelor membrelor – entorse,recuperarea post imobilizare, leziuni mio-entezo-articulare,(bursite, tendinite, entezite, miozite, leziuni fibrilare alemușchilor), sechele algo-funcționale post-traumă, în tratareaafecțiunilor degenerative ale umărului – periartrite, articulații:artroze, coloana vertebrală, spondilită, discopatie, dorsalgie,diverse afecțiuni inflamatorii.

Recuperare post-chirurgicală: recuperarea în urmaartroscopiilor, operațiilor de hernie de disc, alte operații lanivelul membrelor și articulațiilor.
Este extrem de eficient pentru sportivi.