Mărţişorul pe care nu îl porţi doar în luna martie! Primăvara asta luptăm cu celulita şi grăsimea

Mărţişorul pe care nu îl porţi doar în luna martie! Primăvara asta luptăm cu celulita şi grăsimea

Mărţişorul este un mic obiect, simbolic, primit de 1 martie de către femei şi purtat pe toată perioada lunii martie. De obicei, acest mic dar este decorat cu un şnur alb cu roşu şi este oferit fie sub formă de broşă sau, mai nou, sub formă de brăţări ori alte obiecte.

Ce fel de mărţişoare poţi găsi la Fit4You?
Ei bine, noi nu oferim mărţişoare care pot fi purtate doar în luna martie, ci ani întregi! Cum vine asta? Vom avea grijă de silueta şi starea ta de bine şi ne vom asigura că de la noi vei pleca încântată de rezultate. Aşa cum ghioceii luptă cu iarna grea, aşa şi noi luptăm cu insecurităţile tale.
Fie că îţi doreşti să scapi de celulită, de pielea flască, să scapi de kilogramele nedorite sau pur şi simplu să îţi tonifiezi corpul, la Fit4You dorinţele devin realitate.
Vom trece printr-un scurt ghid al procedurilor noastre promoţionale de 1 martie, iar tu îţi poţi alege orice serviciu doreşti, în funcţie de obiectivele tale!

Poţi rezerva una din ofertele noastre AICI! *Disponibile până la 1 martie

  • Velashape 3 este cel mai modern aparat pentru eliminarea celulitei, a centimetrilor în plus şi pentru estomparea vergeturilor, cu rezultate încă de la prima şedinţă. Este cel mai puternic aparat pentru îndepărtarea problemelor menţionate.
  • Velashape 2 este unul dintre cele mai moderne aparate pentru eliminarea celulitei şi estomparea vergeturilor, cu rezultate încă de la prima şedinţă. Scade în centimetri şi ofertă pielii fermitate.
  • Strawberry LipoLaser este un tratament ce reduce 2-5 centimetri în talie într-o şedinţă, cu rezultate vizibile pe loc. Este comod şi vei vedea efectele imediat după procedură, la măsurătoare.
  • Criolipoliza elimină grăsimea definitiv din zonele tratate datorită procesului de criogenare. Este cea mai bună procedură de slăbire localizată pentru că după tratament, ţesutul adipos nu va mai reveni în zona tratată.
  • Visionbody este cel mai eficient tip de antrenament, cu electrostimulare, în care arzi 2000 kcal/ antrenament. O şedinţă durează 20 minute şi echivalează cu 4 ore de sală.
  • Intraceuticals este un sistem revolutionar non-invaziv care înlocuieste tratamente cu botox şi acid hialuronic. Conţine substanţe relaxante pentru menţinerea efectului toxinei botulinice sau pentru riduri fine, cu rezultate vizibile după prima sedinţă.
  • Presodrenajul este echivalentul masajului pentru drenaj limfatic, doar că rezultatele sunt mult mai rapide și relaxante. Procedura ajută la creșterea imunității prin crearea de anticorpi, detoxifiază organismul prin îmbunătățirea criculației limfatice și elimină retenția de apă, fiind o bună alternativă pentru slăbit și eliminarea celulitei.
  • Augmentarea buzelor cu Juvederm este cea mai solicitată şi sigură procedură de mărire a buzelor. Se vizează volumizarea şi corectarea asimetriilor existente la nivelul buzelor. Procedura nu este dureroasă, iar în centrul nostru vei găsi doctori experimentaţi, care au ca scop să te facă să devii cea mai bună variantă a ta.

Poţi rezerva una din ofertele noastre AICI! *Disponibile până la 1 martie.

Vă dorim o primăvară minunată!