Elementul-cheie în procesul de slăbire sănătoasă pe care până acum probabil că l-ai ignorat

Elementul-cheie în procesul de slăbire sănătoasă pe care până acum probabil că l-ai ignorat

Vrem să arătăm bine și să în același timp să fim sănătoși, dar de cele mai multe ori ignorăm poate chiar cel mai important aspect: nutriția corectă. Este obligatoriu ca fiecare dintre noi să știe ce trebuie să consume pentru ca organismul să nu fie afectat cu alimente care îi pot dăuna și să reușească, în același timp, să obțină o siluetă de invidiat.

Împreună cu un stil de viață activ sau cu tratamente de remodelare corporală, vei reuși să îți atingi rapid obiectivele, iar rezultatele se vor vedea zi după zi, când te vei privi în oglindă.

Peste 90% din bolile cardiovasculare, metabolice, canceroase, alergice, aterosclroză, hipovitaminozele, derivă sau sunt induse de o alimentație deficitară fie că este vorba de malnutritiă de exces , fie că este vorba de malnutritiă deficitară.

Nutriția are cea mai importantă contribuție asupra sănătății organismului uman, este știința alimentației. Alimentația este un proces voluntar și conștient, și de aceea educabil. Când vorbim despre alimentație, vorbim despre un aport echilibrat de nutrienți esențiali în asigurarea nevoilor energetice necesare pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă a organismului la copii și pentru menținerea sănătății la adulți și vârstnici, ținând seama de anumite particularități individuale, cum ar fi: vârsta, sex, condiții de mediu, preferințe alimentare, sarcină, nivel de activitate fizică și prezența uneia sau a mai multor boli.

Dacă vrei să te înscrii în programul nostru personalizat de nutriție, o poți face AICI.