Slăbim la muncă. Fit4You și postul TV E! au făcut doamnele fericite direct la birou

Slăbim la muncă. Fit4You și postul TV E! au făcut doamnele fericite direct la birou

Fit4You a susținut dintotdeauna frumusețea și inovația și a încurajat femeile să aibă curajul de a deveni cea mai bună variantă a lor. Recent ne putem mândri cu o colaborare care cu siguranță a adus zâmbetul pe chipul multor femei din România.

Fit4You a colaborat cu postul de televiziune E!, iar în luna noiembrie și decembrie a aduce aparatul Strawberry Lipolaser în cele mai importante agenții de media din București. Angajatele, dar și angajații firmelor s-au putut bucura de răsfăț în timpul programului de muncă.

Doamnele și domnișoarele au fost surprinse până acum să observe că au pierdut între 1-2 cm în jurul taliei în 15 minute, de pe scaun, fără efort și fără durere. Reprezentatele Fit4You a reușit să aducă bucurie pe chipul și pe silueta doamnelor chiar înainte de sărbători!

E! este singura televiziune care difuzează în România, 24 de ore din 24, programe de divertisment dedicate celebrităților și culturii pop.
Printre emisiunile de succes difuzate în prezent de E! în România se află Keeping Up with The Kardashians, Live from the Red Carpet seriile WAGS, The Platinum Life și multe altele.