Dermalosophy

De ce Dermalosophy?
Dermalosophy este o solutie care indeparteaza celulele moarte, favorizand totodata regenerarea pielii. De asemenea, tratamentul contribuie la reducerea functiei glandelor sebacee, prevenind obturarea porilor din zona fetei.

Dermalosophy indeparteaza definitiv orice tip de acnee, inflamatorie sau comedogenica, atunci cand este insotita de un peeling chimic.

Esti reticenta atunci cand auzi termenul `peeling chimic`? Nu ai niciun motiv de ingrijorare, caci aceasta procedura nu face altceva decat sa-ti curete in profunzime pielea, prin descuamarea si exfolierea acesteia. Tehnica actioneaza asupra epidermei (stratul superficial al pielii), deci nu este o metoda agresiva.

Ce implica un peeling chimic?

La tratarea cu peeling chimic se utilizeaza acidul beta hydroxy (BHA). Acesta se dizolva in ulei si astfel, poate sa patrunda in porii obstructionati, pentru a exfolia in profunzime si pentru a curata pielea de sebum.

Concentratia de acid poate varia intre 0.5% si 2%, in functie de tipul tau de piele. Peelingul chimic se poate realiza si cu acid salicilic, care este tot un acid BHA. Acesta are o actiune antibacteriana si antiinflamatorie, putand fi folosit mai des decat ceilalti acizi deoarece nu prezinta risc de iritatii.

Dermalosophy este unica solutie ce trateaza definitiv acneea. Peeling-urile speciale efectuate in clinica si aplicarea zilnica a produselor active incluse in planul de tratament, vor duce la indepartarea definitiva a acneei si la diminuarea cicatricilor, prevenind totodata si aparitia acesteia.CAVITATIE
CRIOLIPOLIZA COOLTECH
CRIOSAUNA
EPILARE DEFINITIVA LASER
Exilis
HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)
INTRACEUTICALS
Kinetoterapie
MASAJ
MEZOTERAPIE
PRESODRENAJ
RADIOFRECVENTA
RECUPERARE MEDICALA
SlimFit4You
SOLAR
STRAWBERRY LIPOLASER
TUNEL INFRAROSU
VACUFIT
VELA SHAPE II
VISIONBODY EMS WIRELESS
X-Wave
XBody
To improve browsing experience, fit4you.ro uses COOKIES! x close ( 20 )

Anumite sectiuni din site-ul nostru sunt in mentenanta si nu functioneaza corespunzator! Ne cerem scuze pentru neplacerile create! Va multumim, Echipa Fit4You!