Botox

Beneficiile Botoxului

Tratamentul cu injectii Botox este solutia rapida si sigura pentru indepartarea ridurilor si pentru a arata mai bine, mai tanara si proaspata pentru o perioada lunga de timp. Tratamentul cu Botox este folosit in special pentru a estompa si elimina ridurile de la ochi, ridurile de pe frunte si de pe gat.

Injectiile cu Botox reprezinta un tratament cosmetic pentru tratarea ridurilor fine cat si a celor profunde si se foloseste in general la etajul superior al fetei.

Zonele ce pot fi tratate sunt:

  • ridurile transverse a fruntii (muschiul frontal)
  • ridurile de la coltul ochiului care formeaza asa numita `laba gastii` (muschiul orbicular)
  • riduri verticale si orizontale dintre sprancene si la radacina nasului (muschiul procerus si muschiul corrugato)

Botox-ul incepe sa-si faca efectul in 24 de ore de la administrare. Rezultatele se pot vedea dupa 7 - 14 zile pe baza unor poze comparative realizate inainte si dupa tratament.

Contraindicatii la tratamentul cu injectii Botox:

  • persoane alergice la una dintre componentele utilizate in prepararea toxinei (albumina).
  • afectiuni ce determina scaderea generala a fortei musculare (miastenia gravis).
  • sarcina si perioada de alaptare.
  • persoane aflate sub tratament cu medicamente anti-inflamatorii (Botox-ul se poate injecta la cateva zile dupa incetarea tratamentului).
  • prezenta unor infectii la nivelul fetei.

Ce este de fapt Botox-ul?

Aceasta substanta folosita pentru tratamente estetice se numeste de fapt `Toxina botulinica` de tip A si este o derivata a bacteriei `Clostridium Botulinum`.

Toxina Botulinica este purificata si preparata pentru a putea fi folosita in siguranta la tratamentele estetice si procedurile de infrumusetare. Aceasta este folosita in terapii de peste 20 de ani, pentru tratarea strabismului, torticolisului, spasmului facial si a blefarospasmului. Mai nou Toxina Botulinica este folosita la tratamentul cosmetic al ridurilor faciale.

Cand se efectueaza o injectie in muschi, toxina botulinica are efect local, blocand transmiterea impulsurilor nervoase de la nervii faciali spre muschii din zona unde a fost administrat.

Despre procedura de injectare cu botox

Fiind unul dintre cele mai celebre tratamente estetice, injectia cu botox se poate aplica la persoane care au intre 18 si 65 de ani. Pentru acest gen de tratamente estetice nu este necesara anestezia, eventual se poate aplica o crema cu un efect usor anestezic. Toxina botulinica sau botoxul se injecteaza cu ajutorul unui ac foarte subtire, care creaza un disconfort minim. Tratamentul se realizeaza in urma unei evaluari facute de medic, cu privire la zonele ce pot fi injectate, in fucntie de structura fetei, dar si de mobilitatea muschilor faciali.

Specialisti in chirurgie plastica si estetica recunosc ca botoxul este solutia care a revolutionat acest domeniu. Odata cu administrarea botoxului, operatiile de lifting facial aproape ca au disparut.

Cu siguranta arati foarte bine, dar trecerea timpului ne apasa pe toti. Vino la sediul nostru Fit4You Beauty-Spa Nordului, Str. Scoala Herastrau 1B, iar specialistii nostrii iti vor recomanda, daca este nevoie, un tratament benefic pentru tine.CAVITATIE
CRIOLIPOLIZA COOLTECH
CRIOSAUNA
EPILARE DEFINITIVA LASER
Exilis
HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)
INTRACEUTICALS
Kinetoterapie
MASAJ
MEZOTERAPIE
PRESODRENAJ
RADIOFRECVENTA
RECUPERARE MEDICALA
SlimFit4You
SOLAR
STRAWBERRY LIPOLASER
TUNEL INFRAROSU
VACUFIT
VELA SHAPE II
VISIONBODY EMS WIRELESS
X-Wave
XBody
To improve browsing experience, fit4you.ro uses COOKIES! x close ( 20 )

Anumite sectiuni din site-ul nostru sunt in mentenanta si nu functioneaza corespunzator! Ne cerem scuze pentru neplacerile create! Va multumim, Echipa Fit4You!