Acid hialuronic

Daca vrei sa si fata neteda sau buze pline si conturate, solutiile estetice nechirurgicale, mini-invazive si la indemana sunt tratamentele bazate pe injectii cu Acid Hialuronic. Injectarea cu aceasta substanta naturala este preferata din ce in ce mai mult in ultima vreme datorita compatibilitatii sale cu organismul uman si a rezultatelor excelente.

Acid Hialuronic

Acidul Hialuronic este un o substanta naturala ce poate fi gasita aprope in orice vietate de pe planeta. La oameni, acidul hialuronic are rolul de retea de transferare a nutrientilor esentiali prin fluxul sanguin catre celulele pielii. Cea mai mare concentratie de acid hialuronic se gaseste in tesuturile conjunctive moi, fluidele din zona ochilor si articulatii.

Tratamentul bazat pe injectii cu acid hialuronic nu se foloseste doar in medicina estetica, ci si in oftalmologie sau reumatologie, substanta fiind utilizata de exemplu in tratarea artritei.

Desi tratamentele bazate pe injectii cu acid hialuronic sunt utilizate de zeci de ani pentru stergerea ridurilor, la ora actuala noua generatie de filleri este fabricata si pentru marirea buzelor sau pentru a da volum altor zone.

Acid Hialuronic

Injectiile permit corectarea defectelor, rectificarea de maniera discreta si naturala a aspectului imbatranit si obosit al fetei. Trebuie remarcat faptul ca injectiile de umplere, spre deosebire de injectiile cu toxina botulinica, nu altereaza mobilitatea muschilor fetei si nu reduc expresiile fetei. In mod normal, defectele tratate sunt net atenuate prin injectii, dar nu dispar intotdeauna complet. In fapt, anumite localizari sunt foarte dificil de tratat si exista riduri profunde si vechi care nu vor putea fi niciodata sterse complet.

In primele zile dupa injectare pacienta va evita miscarile faciale exagerate, expunerea la soare, sauna, precum si masajul agresiv la locul de injectie.

Se poate aplica machiajul uzual a doua zi dupa tratament. Rezultatele obtinute dureaza 6 luni sau mai mult in functie de tipul de piele, stilul de viata, varsta.
Majoritatea pacientilor opteaza pentru un nou tratament dupa un an in cazul ridurilor sau dupa 6 luni in cazul injectarii la nivelul buzelor.

Vrei sa afli mai multe despre aceasta procedura?

Suna-ne la numerele de contact sau vino la sediul nostru din Str. Scoala Herastrau 1B, zona Nordului, iar personalul nostru specializat iti va raspunde la toate intrebarile.

Te asteptam cu drag.CAVITATIE
CRIOLIPOLIZA COOLTECH
CRIOSAUNA
EPILARE DEFINITIVA LASER
Exilis
HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)
INTRACEUTICALS
Kinetoterapie
MASAJ
MEZOTERAPIE
PRESODRENAJ
RADIOFRECVENTA
RECUPERARE MEDICALA
SlimFit4You
SOLAR
STRAWBERRY LIPOLASER
TUNEL INFRAROSU
VACUFIT
VELA SHAPE II
VISIONBODY EMS WIRELESS
X-Wave
XBody
To improve browsing experience, fit4you.ro uses COOKIES! x close ( 20 )

Anumite sectiuni din site-ul nostru sunt in mentenanta si nu functioneaza corespunzator! Ne cerem scuze pentru neplacerile create! Va multumim, Echipa Fit4You!