Beauty

TRATAMENT DE INFRUMUSETARE CU ACID HIALURONIC

Daca vrei sa ai fata neteda sau buze pline si conturate, solutiile estetice nechirurgicale, mini-invazive si la indemana sunt tratamentele bazate pe injectii cu Acid Hialuronic. Injectarea cu aceasta substanta naturala este preferata din ce in ce mai mult in ultima vreme datorita compatibilitatii sale cu organismul uman si a rezultatelor excelente.

Acidul Hialuronic este un o substanta naturala ce poate fi gasita aprope in orice vietate de pe planeta. La oameni, acidul hialuronic are rolul de retea de transferare a nutrientilor esentiali prin fluxul sanguin catre celulele pielii. Cea mai mare concentratie de acid hialuronic se gaseste in tesuturile conjunctive moi, fluidele din zona ochilor si articulatii.

Tratamentul bazat pe injectii cu acid hialuronic nu se foloseste doar in medicina estetica, ci si in oftalmologie sau reumatologie, substanta fiind utilizata de exemplu in tratarea artritei.

Desi tratamentele bazate pe injectii cu acid hialuronic sunt utilizate de zeci de ani pentru stergerea ridurilor, la ora actuala noua generatie de filleri este fabricata si pentru marirea buzelor sau pentru a da volum altor zone.

Acid Hiauronic

TRATAMENT DE INFRUMUSETARE CU BOTOX

Beneficiile Botoxului

Tratamentul cu injectii Botox este solutia rapida si sigura pentru indepartarea ridurilor si pentru a arata mai bine, mai tanara si proaspata pentru o perioada lunga de timp. Tratamentul cu Botox este folosit in special pentru a estompa si elimina ridurile de la ochi, ridurile de pe frunte si de pe gat.

Injectiile cu Botox reprezinta un tratament cosmetic pentru tratarea ridurilor fine cat si a celor profunde si se foloseste in general la etajul superior al fetei. Zonele ce pot fi tratate sunt :

 • ridurile transverse a fruntii (muschiul frontal)
 • ridurile de la coltul ochiului care formeaza asa numita `laba gastii` (muschiul orbicular)
 • riduri verticale si orizontale dintre sprancene si la radacina nasului (muschiul procerus si muschiul corrugato)

Botox-ul incepe sa-si faca efectul in 24 de ore de la administrare. Rezultatele se pot vedea dupa 7 - 14 zile pe baza unor poze comparative realizate inainte si dupa tratament.

Contraindicatii la tratamentul cu injectii Botox (Toxina Botulinica) sunt :

 • persoane alergice la una dintre componentele utilizate in prepararea toxinei (albumina)
 • afectiuni ce determina scaderea generala a fortei musculare (miastenia gravis)
 • sarcina si perioada de alaptare
 • persoane aflate sub tratament cu medicamente anti-inflamatorii (Toxina Botulinica se poate injecta la cateva zile dupa incetarea tratamentului)
 • prezenta unor infectii la nivelul fetei
 • pacientii minori care nu au obtinut consimtamantul parintilor

Botox

TRATAMENT DE INFRUMUSETARE PRIN MEZOTERAPIE

Mezoterapia este o metodă nouă de tratament folosită in medicina estetică non-invazivă, ce constă in introducerea in tegument a unui cocktail terapeutic format din vitamine, antioxidanți, aminoacizi și acid hialuronic; rezultatele sunt spectaculoase, procedura avand ca efect stimularea sintezei de colagen şi creşterea fermităţii pielii, refacerea elasticității și tonicității pielii.

Mezoterapia are rezultate excepționale in:

 • dermatologie și estetica
 • in alopecie (căderea sau pierderea totală a părului),
 • in celulită și acumularea localizată de grăsime
 • in inestetismele faciale de orice tip (imbătranire cutanată, riduri de varstă sau de expresie, uscăciunea tenului etc.)

Mezoterapie

TRATAMENT DE INFRUMUSETARE PRIN TERAPIA VAMPIR

Terapia Vampir este o procedura medicala de reintinerire a pielii prin refacerea structurii ei. Ea functioneaza pe baza principiului ca factorii de crestere depozitati in sange ajuta la obtinerea unei plasme care este injectata in zonele ce au nevoie de bioregenerare. Este o metoda foarte apreciata datorita faptului ca foloseste mecanismele proprii organismului de regenerare, ceea ce garanteaza succes absolut.

Beneficii:

-activeaza celulele stem

-stimuleaza fibroblastii

-accelereaza procesul de regenerare tisulara

-sustine procesul de angiogeneza

Terapia Vampir