Beauty Mama

Beauty Mama

beauty mama premier spa

Premier SPA vă oferă o varietate de masaje, terapii cu apă, tratamente corporale și faciale, pentru a vă readuce adevaratastare de bine, de relaxare și mai ales de sănătate, într-o ambianță de liniște și serenitate.Pentru câteva ore, departe de lumea dezlănțuită, evadați într-o atmosferă de vis, elegantă și relaxantă!

Pachetele Beauty Mama se personalizeaza in functie de necesitati.

PRENATAL

Sarcina, pe cât este de plăcută, pe atât este de solicitantă pentrufemeie. Durerile de spate, picioarele umflate, oboseala şi stresulsunt neplăceri cu care mai toate gravidele se confruntă. Toateaceste suferinţe pot fi tratate fără medicamente şi fără efectesecundare.

Pachetul conține tratamente dintre următoarele terapii:Aqua Gym, masaj Relax me, Head & Neck, Neck, Back &Shoulders, Reflexoterapie, Jambes Toniques, VacuStyler, SlideStyler, Baie cu plante și sare de Bazna.

POSTNATAL

După naștere orice femeie are nevoie de recuperare fizică șipsihică și de aceea sportul, masajele și împachetările ajută laîndeplinirea celor două scopuri.

Pachetul conține tratamente dintre următoarele terapii:Aqua Gym, Hidrokinetoterapie, Jambes Toniques,VacuStyler, Slide Styler, Tibet, Peeling Magic Honey, PhytoFermete, Asian Bamboo .