Logare

Resetare parola


InregistrareTratamente Faciale

tratamente faciale premier spa

Tenul este adesea afectat de poluarea atmosferică, de razele solare sau chiar deimperfecțiunile proprii. Pentru a favoriza regenerarea țesuturilor protectoare și areduce semnele de îmbătrânire, Premier SPA vă propune tratamente personalizatepentru fiecare tip de ten.

mille luminozitate

SOINTEENAGER

50min

Tratament de curăţare, reechilibrare,catifelare destinat tenului acneic. Reduceimperfecţiunile şi readuce luminozitateaşi frumuseţea tenului adolescentin.

vital elastine

VITALELASTINE

75min

Destinat persoanelor cu vârste cuprinseîntre 25 și 35 de ani, acest tratamentrevoluționar anti-age, antioxidant,antipoluant combate stresul oxidativresponsabil pentru îmbătrânirea prematuraa tenului. Crema Vital Defense creează unscut împotriva factorilor nocivi din mediulînconjurător, ajută tenul să rămână tânăr șiconferă luminozitate, oxigenare și relaxare.

seawater pearls

SEAWATERPEARLS

60min

Combinaţia unică de perle marine şi“caviar ” de alge într-un tratamentultrahidratant revitalizează, dă străluciretenului și garantează o relaxare optimă.Este recomandat la începutul fiecăruianotimp sau atunci când nivelul deenergie este scăzut.

alpha vital

ALPHAVITAL

75min

Primăvara şi toamna multe persoane seconfruntă cu o agravare a problemelortenului. Vântul și oscilațiile temperaturiipot usca pielea şi o pot sensibiliza.Tratamentul de reînnoire celulară pe bazăde acizi din fructe Alpha Vital este specialconceput pentru stresul la care estesupus tenul în aceste perioade. Pieleadevine mai luminoasă și tenul estehidratat.

alpha vital

LE GRANDCLASSIQUE

80min

Este cel mai complex tratament deîngrijire al feţei care constă în 5 etape – demachiere, peeling, masca,extracție, ser & hidratare. Extractelenaturale din plante acţionează în cele maiprofunde straturi ale pielii. Tenul devinecurat, luminos și revigorat.

plaisir d'aromes

PLAISIRD’AROMES

50min

Simțiți bucuria aromelor seducătoarecare vă vor deconecta de la stresulcotidian! Compresa aromată cu uleiuriesenţiale împrospătează tenul, masajulrelaxant conferă hidratare și tehnicilefinale de energizare aduc un plus detonus și vitalitate.

eclat contour

ECLATCONTOUR

20min

Principiile active din plante şi tehnicilespecifice de masaj facial reducconsiderabil ridurile, liniile fine și semnelede oboseală sunt vizibil atenuate. Acesttratament este un atu care oferă privirii ostrălucire debordantă!

intermezzo

INTERMEZZO (video)

30min

Descoperiti aromeleYo n – K a î nfascinanta lume a fitoterapiei. Profitați deun scurt moment de relaxare oferit deacest minifacial care vă încânta simțurile.

vital defense

VITALDEFENSE

60min

Destinat persoanelor cu vârste cuprinseîntre 25 şi 35 de ani, acest tratamentrevoluţionar anti-age, antioxidant,antipoluant combate stresul oxidativresponsabil pentru imbatranireaprematură a tenului. Crema VitalDefense creează un scut împotrivafactorilor nocivi din mediul înconjurător,ajută tenul să rămână tânăr şi conferăpielii luminozitate, oxigenare şi relaxare.

optimizer

OPTIMIZER

80min

Tratamentul anti-îmbătrânire, tonifiant șibio-restructurant pentru vârste cuprinseîntre 35-50 de ani conferă un efect delifting, remodelează conturul feței și redăstrălucire tenului. Extractul de hibiscus,colagenul marin și acidul hialurionic auefect hidratant și coenzima Q10protejează tenul împotriva radicalilorliberi.CAVITATIE
CRIOLIPOLIZA COOLTECH
CRIOSAUNA
EPILARE DEFINITIVA LASER
Exilis
HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)
INTRACEUTICALS
Kinetoterapie
MASAJ
MEZOTERAPIE
PRESODRENAJ
RADIOFRECVENTA
RECUPERARE MEDICALA
SlimFit4You
SOLAR
STRAWBERRY LIPOLASER
TUNEL INFRAROSU
VACUFIT
VELA SHAPE II
VISIONBODY EMS WIRELESS
X-Wave
XBody
To improve browsing experience, fit4you.ro uses COOKIES! x close ( 20 )

Anumite sectiuni din site-ul nostru sunt in mentenanta si nu functioneaza corespunzator! Ne cerem scuze pentru neplacerile create! Va multumim, Echipa Fit4You!