Logare

Resetare parola


InregistrareFitness

fitness premier spa

Alegeți un stil de viață sănătos cu ajutorul sportului și rezultatele nu vor întârzia săapară. Rezistența cardiovasculară la efort, forța musculară, flexibilitatea șimodificarea compoziției corpului (schimbarea raportului dintre masa musculară șistratul adipos) sunt principalele beneficii de ordin fiziologic pe care le puteți obțineurmând un program de antrenament personalizat.

aqua gym premier spa

AQUA GYM

50min

Dacă țineți la modul în care arătați sau purşi simplu sunteți un fan al mişcării,încercați să ieșiți din tipare şi sădiversificați efortul fizic din timpul orelorde fitness cu plăcerea efortului depus înbazin.
Activitatea în apă s-a dovedit, de-a lungultimpului, a fi una dintre cele mai sănătoaseşi complete. Ea poate fi practicată detoată lumea, fără riscuri şi interdicţii(inclusiv de femei însărcinate şi persoanede vârsta a treia).

inot premier spa

LECȚII DE ÎNOT

50min

Înotul stimulează circulația sângelui,dezvoltă musculatura, accelereazăvindecarea mai multor boli, precumdizabilități fizice, astm, hernie de disc,fortifică articulatiile, crește imunitatea,rezistența cardiacă și pulmonară,
menține presiunea arterială normală șielimină stările depresive și de anxietate.Pentru copii acest sport creează un corpdezvoltat armonios, o minte echilibrată șistimularea ambiției.

inot premier spa

BOSU

50min

Both Sides Up sau Both Sides Utilized este un tip de antrenament cardio ce are la bază mișcările clasice de aerobic, dar care se execută pe o jumătate de sferă cu diametru de 65 de cm. Aceasta are două suprefețe: una plană și una concavă. Exercițiile cu BOSU îmbină perfect miscările de aerobic cu distracția.Analizor corporal
BodyVison
CAVITATIE
CRIOLIPOLIZA COOLTECH
CRIOSAUNA
Drenaj limfatic
Electrostimulare locala compex
EPILARE DEFINITIVA LASER
HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)
INTRACEUTICALS
MASAJ
Masaj cu pietre de jad:
Masaj Deep Oscilation
MEZOTERAPIE
PRESODRENAJ
RADIOFRECVENTA
RECUPERARE MEDICALA
SlimFit4You
SOLAR
STRAWBERRY LIPOLASER
Terapii combinate
TUNEL INFRAROSU
VACUFIT
VELA SHAPE II
VISIONBODY EMS WIRELESS
X-Wave
XBody
To improve browsing experience, fit4you.ro uses COOKIES! x close ( 20 )

Anumite sectiuni din site-ul nostru sunt in mentenanta si nu functioneaza corespunzator! Ne cerem scuze pentru neplacerile create! Va multumim, Echipa Fit4You!