Logare

Resetare parola


InregistrareEpilarea DEFINITVA Laser

Aparatul de epilare definitva cu dioda laser are cea mai mare putere de pe piata, utilieaza impulsuri foarte scurte cu doze mari de energie, cu actiune ideala pentru parul dvs.

Epilarea laser foloseste fotodermoliza selective, care se bazeaza pe distrugerea selective a foliculului de par, protejand la maximum tesuturile din jur, epiderma si derma.Acest lucru este obtinut prin folosirea impulsurilor energetice de inalta frecventa, prin lungimi de unda care aunt absorbite selectiv de melanina, cu un timp de emisie mai mic decat timpul de relaxare termica a foliculilor de par.

Are o eficienta foarte ridicata, laserul oprind cresterea parului prin inchiderea vaselor de sange care hranesc radacina firului de par, asigura o epilare eficienta si la persoanele cu pielea mai inchisa la culoare, asigura o epilare mai eficienta intr-un numar mai mic de sedinte si este prevazut cu un mod de lucru fara durere, ceea ce face ca epilarea sa fie usor de suportat de orice persoana.

Actiunea puternica a laserului distruge in totalitate firul de par si ii inchide radacina fara posibilitatea de regenerare ,fiind necesare intre 4- 6 sedinte.

Profita de ofertele lunii !

CAVITATIE
CRIOLIPOLIZA COOLTECH
CRIOSAUNA
EPILARE DEFINITIVA LASER
Exilis
HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)
INTRACEUTICALS
Kinetoterapie
MASAJ
MEZOTERAPIE
PRESODRENAJ
RADIOFRECVENTA
RECUPERARE MEDICALA
SlimFit4You
SOLAR
STRAWBERRY LIPOLASER
TUNEL INFRAROSU
VACUFIT
VELA SHAPE II
VISIONBODY EMS WIRELESS
X-Wave
XBody
To improve browsing experience, fit4you.ro uses COOKIES! x close ( 20 )

Anumite sectiuni din site-ul nostru sunt in mentenanta si nu functioneaza corespunzator! Ne cerem scuze pentru neplacerile create! Va multumim, Echipa Fit4You!