Logare

Resetare parola


InregistrareCriolipoliza

CoolTech - Reducerea grasimii localizate

CoolTech(r) este un tratament non-invaziv si fara durere ce foloseste o tehnologie performanta de criogenare care elimina definitiv grasimea in exces. Procedura de criolipoliza CoolTech(r) reduce eficient tesutul adipos localizat avand un sistem de racire controlat incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, grasimea este separata si izolata, iar restul tesului si fibrele de colagen sunt protejate.

Cum actioneaza?

Aplicatorul atrage in maner tesutul gras printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulatia sangvina si faciliteaza crioterapia. Dupa acest tratament se instaleaza procesul natural de eliminare a grasimilor prin sistemul limfatic. CoolTech(r) este singurul device care raceste pana la - 8 grade Celsius in mai putin de un minut, reducand durerea simtita in timpul tratamentului, spre deosebire de celelalte aparate de criogenare existente pe piata, care ajung doar la - 3 grade in 10 minute!

Fiecare dintre noi are un numar finit de celule adipoase. Un adipocit contine apa, glicerol si acizi grasi (pana la 5 tipuri). CoolTech(r) este singurul capabil sa distruga patru din cei cinci acizi grasi, cel de-al cincilea fiind singurul care poate fi eliminat definitiv la o temperatura de - 43 de grade Celsius.

Rezultate

In medie, stratul de grasime este redus circumferential cu cca 5.3 cm - 1.3 cm. Aceste rezultate sunt vizibile dupa 3 saptamani de la prima sedinta.

Aplicatori

Doua aplicatoare trateaza zonele intr-o singura sedinta. Fiecare este independent si are propriul sistem de control si vacuum.

Etape

1. Efectul de vacuum al CoolTech(r) retine doar grasimea in exces, protejand in acelasi timp si restul tesutului si fibrele de colagen.

2. Vacuumul scade circulatia sangvina din zona de tratament, ceea ce determina un control targetat al zonei tinta.

3. Tesutul adipos intra in contact cu placutele de racire ale aplicatorului. Acestea genereaza efectul de racire pana tesutul ajunge la temperatura programata.

4. Tratamentul nu trebuie sa dureze mai putin de 60 minute pentru a obtine rezultatele dorite. Dupa tratament, grasimea este eliminata gradual printr-un proces metabolic natural.

Criogenarea si vacuumul distrug definitiv adipocitele, eliminand cca. 30 % din grasime intr-o singura sedinta.

Zone de tratament

- Abdomen

- Fese

- Genunchi

- Solduri

- Coapse

- Picioare

Tratament eficient si sigur

Odata distruse, celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, care elimina tesuturile moarte, reciclandu-le si trasformandu-le in aminoacizi, peptide si proteine, fara posibilitatea de regenerare. Cu aceasta terapie se pot trata maxim 3 zone corporale, pentru că organismul nostru beneficiaza de un numar fix de macrofagi, care fac fata cu brio unui numar finit de celule adipoase moarte.
Fit4You Dorobanti

Strada Amman, nr 23, Bucuresti
Vezi tarife »

Fit4You Promenada

Calea Floreasca 246B
Vezi tarife »
Analizor corporal
BodyVison
CAVITATIE
CRIOLIPOLIZA COOLTECH
CRIOSAUNA
Drenaj limfatic
Electrostimulare locala compex
EPILARE DEFINITIVA LASER
HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)
INTRACEUTICALS
MASAJ
Masaj cu pietre de jad:
Masaj Deep Oscilation
MEZOTERAPIE
PRESODRENAJ
RADIOFRECVENTA
RECUPERARE MEDICALA
SlimFit4You
SOLAR
STRAWBERRY LIPOLASER
Terapii combinate
TUNEL INFRAROSU
VACUFIT
VELA SHAPE II
VISIONBODY EMS WIRELESS
X-Wave
XBody
To improve browsing experience, fit4you.ro uses COOKIES! x close ( 20 )

Anumite sectiuni din site-ul nostru sunt in mentenanta si nu functioneaza corespunzator! Ne cerem scuze pentru neplacerile create! Va multumim, Echipa Fit4You!