Logare

Resetare parola


InregistrareBeauty Mama

Beauty Mama

beauty mama premier spa

Premier SPA vă oferă o varietate de masaje, terapii cu apă, tratamente corporale și faciale, pentru a vă readuce adevaratastare de bine, de relaxare și mai ales de sănătate, într-o ambianță de liniște și serenitate.Pentru câteva ore, departe de lumea dezlănțuită, evadați într-o atmosferă de vis, elegantă și relaxantă!

Pachetele Beauty Mama se personalizeaza in functie de necesitati.

PRENATAL

Sarcina, pe cât este de plăcută, pe atât este de solicitantă pentrufemeie. Durerile de spate, picioarele umflate, oboseala şi stresulsunt neplăceri cu care mai toate gravidele se confruntă. Toateaceste suferinţe pot fi tratate fără medicamente şi fără efectesecundare.

Pachetul conține tratamente dintre următoarele terapii:Aqua Gym, masaj Relax me, Head & Neck, Neck, Back &Shoulders, Reflexoterapie, Jambes Toniques, VacuStyler, SlideStyler, Baie cu plante și sare de Bazna.

POSTNATAL

După naștere orice femeie are nevoie de recuperare fizică șipsihică și de aceea sportul, masajele și împachetările ajută laîndeplinirea celor două scopuri.

Pachetul conține tratamente dintre următoarele terapii:Aqua Gym, Hidrokinetoterapie, Jambes Toniques,VacuStyler, Slide Styler, Tibet, Peeling Magic Honey, PhytoFermete, Asian Bamboo .CAVITATIE
CRIOLIPOLIZA COOLTECH
CRIOSAUNA
EPILARE DEFINITIVA LASER
Exilis
HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)
INTRACEUTICALS
Kinetoterapie
MASAJ
MEZOTERAPIE
PRESODRENAJ
RADIOFRECVENTA
RECUPERARE MEDICALA
SlimFit4You
SOLAR
STRAWBERRY LIPOLASER
TUNEL INFRAROSU
VACUFIT
VELA SHAPE II
VISIONBODY EMS WIRELESS
X-Wave
XBody
To improve browsing experience, fit4you.ro uses COOKIES! x close ( 20 )

Anumite sectiuni din site-ul nostru sunt in mentenanta si nu functioneaza corespunzator! Ne cerem scuze pentru neplacerile create! Va multumim, Echipa Fit4You!